2011 årets summering!!!

Hej alla härliga dansare!!!

Ett år har nu gått i våran nya lokal i Kinna samt i Borås och det har ju verkligen varit händelserikt..

Slutsatsen är att:

1 Buggen är och förblir den svenska dansens absoluta ”folkdans” . Dansen är genialiskt uppbyggd enligt föra och följaprincipen.  Där en kille som kan dansen i princip kan föra vilken dam som  helst.

Musiken är modern och variationsrikt med olika musikstilar. Från dansband till disco vilket gör dansen så unik och lätt att ta till sej.


 2 Lindyn som vi startade i höstas får man se som ett komplement. Har man buggat länge och vill pröva något annat så tror jag att det kan kännas spännande att pröva Lindyn.  Dansen har många härliga inslag och variationer samt en härlig swingmusik.Lindyn är mer komplex än buggen vilket gör att lindyn aldrig kan slå ut buggen utan mer får ses som ett komplement för de dansare som vill pröva något ”nytt”(dansen har sina rötter till 1920-talet


3 Våra Torsdags danser har fungerat bra och vi funderar på om lindyn ”biter” sej fast att även ge dessa en extra danskväll emellanåt.


 4 Borås kurserna har som alltid fungerat bra och jag har inga intentioner på att ändra konceptet där utan möjligen passa mej lite för att inte jobba för mycket.


 5 Vi har också prövat på att använda lokalen som marknadsställe vilket jag tror på sikt kommer att bli en riktig höjdare..Läget och lokalen gör att  evenemangen  skiljer  sej mot andra marknader. Här får vi fundera på hur ofta och vilka marknader som kan vara intressanta att ta upp.


 6 Slutsatsen med all denna text blir ändå att utan er... våra dansare... så är vi ingenting. All den glädje som sprids åt bägge håll gör ju att vi fortsätter att utvecklas tillsammans.

 
Det känns som om 2012 kan bli ett fantastiskt dansår….

 
Lite goa bilder kommer naturligtvis också …


God jul på er... 


 
  Missa inte detta!!!!