Dans tors 8 januari samt nyheter inför 2015!!!

Hallå gänget nu har vi snart dans igen Tors 8 Januari kör vi mellandans i Arenan 1900-2200. Vi har också gjort en del förändringar till 2015 som alla som dansat  sista veckan har fått en liten lapp om. För er som missat denna så kommer informationen här..
______________________________________________________________________________________
 
Vi hoppas naturligtvis att vi blir en del i Ert 2015 och vill därför dela med oss av lite förändringar på Vi  som jobbar med dansen vill tacka för ett fantasti...skt  år och önska Er en riktigt             God Jul & Ett Gått Nytt År. Vi hoppas naturligtvis att vi blir en del i Ert 2015 och vill därför dela med oss av lite förändringar på dansskolan.    Ni kommer att få möjlighet att betala med kort eller Swisha pengar till oss .  Kontant betalning kan fortfarande ske och är väl det system som kommer att gå fortast vid köbildning. Vi kommer att försöka ha två köer vi start.  En för kontant och en för kort & Swishbetalning.

   Buggen på onsdagar flyttas till måndagar . Mia och Freddan blir era ledare på måndagar.

• Malin kommer att gå in tillsammans med Conny som lärare på Nyb-kursen på söndagar

• Conny och Ann leder som vanligt forts med motionsdans på söndagar.

•  Lindyn, med Gina och Micke, fortsätter på onsdagar om intresse finns.

• Kurstimmen på tisdagar tas bort. Istället inför vi motionsdans hela kvällen med dansbyten halva kvällen och helt fritt halva kvällen (anl. till dansbyten första halvan är att vi förstått att många har uppskattat detta och tycker det är roligt att få dansa med olika personer).

• För er som saknar kurstimmen på tisdagar så kan ni gå på måndagar 2000-2200 gör ni detta så dansar ni gratis på tisdagar. Förutsättningen är alltså att ni dansat på måndagar .

• Nu är det 5 år sedan vi förändrade priserna så nu kommer vi att göra en liten prisjustering. Betalning per gång blir 90kr och kurskorten höjs till 560kr/ 7ggr. Undantaget blir nyb-kursen där vi behåller de gamla priserna pga. att kurstiden är kortare.

• Alla tider från 11 Jan—22 April. Rotundan sön och Arenan övrig tid.. Sön.     Nyb 1700-1800. 1800-2100 forts med motionsdans… Mån.     Nyb 1900-2000.  2000-2000 forts… Tis.       1900-2200 Motionsdans… Ons.    1900-2030 Lindy med Gina och Micke…

• Vi hoppas naturligtvis att kurförändringarna gör så att vi upplevs ännu lite bättre och att ni känner att 2015 blir ännu ett bra dansår. / Kram från oss