Tänkvärt?

Att ta tillvara tillfället är viktigt..att njuta av tillfället är viktigare..När minnet är starkare än den riktiga upplevelsen och om det sker ofta så kanske man ska ta sej en funderare.. Idag laddar Mia och Daniel..Allt för att ge er en stark upplevelse..2000-2200 I Arenan..

Halvvägs...

Att tiden går fort är vi alla överens om..Idag redan 4:e veckan i Lygnevi vilket betyder att vi redan är halvvägs i sommarkurserna..Passa på och njut 1900-2200 är "leken " igång...

Energipåfyllning.

Idag är allting klart..Arenan väntar, Mia och Daniel är på hugget, Vädret är kanon.. Nu ska det bara fyllas med dansare..1900-2200 släpper vi loss energin.. Välkomna!!!

Självinsikt!!!

Många strävar idag efter att synliggöra sej på olika sätt. Det vanligaste är väl på olika sociala medier där likes tolkas som att man är behövd och att man finns till..Den styrka som imponerar mest på mej är den inre styrkan..Dvs. att man vågar var sej själv och visar samma sida utåt som inåt..För ...

Arena start dag!!!

Ibland är det högtryck både ute och inne :-) .Arenan startar i dag med lätt forts kl 2000-2100. Därefter lite "sommardansfrieri" i form av takter som gör att kroppen kommer i sommarsväng..Dans när det är som allra bäst med andra ord.
Visa fler inlägg