Kurs eller Fridans.....

Vissa saker berör .....Kurs eller fridans är en sådan sak.
Jag har en del tankar och funderingar.
Vi försöker få så många som möjligt att när de lämnar våra kurser på kvällen så ska man känna sej nöjd och tycka att man vill komma tillbaka nästa vecka samt känna att man fått valuta för pengarna.
Genom åren har vi försökt att erbjuda olika alternativ för att tillgodose så många som möjligt.
Något som vi dock inte har prutat på är ju själva kursavsnittet som fortfarande är 2 timmar(om man vill gå hela ) där det ingår promenad som gör att man slipper bjuda upp.
När det gäller kursavgiften så tycker vi att man betalar för själva kursen och fridansen har vi som bonus. Att vi dessutom erbjuder bägge kursavsnitten till samma pris är något som vi hoppas ska uppfattas som generöst och inte som en självklarhet. 
Några andra funderingar......
I min värld så går man ju på danskurs för att kunna gå ut och dansa och träffa andra människor.
Hur gör man en vanlig lördagkväll när man betalar140:- och det inte finns någon som ser till att man blir uppbjuden????
Vi försöker ju också tala om att full demokrati råder på kurserna vilket betyder att man måste( precis som en vanlig lördagkväll) våga bjuda till lite själv. Har man fått upp till 2 timmar dans där man slipper bjuda bjuda upp så kanske man ska våga bjuda till några gånger själv och till slut så går det av bara farten.
Motion glädje gemenskap är våra honnörsord  vilket naturligvis betyder att vi står för 50% och ni lika mycket.
Det är glädjande att ni tycker till, det är ju också därför vi snabbare kan gör vissa förändringar.
Mycket av dessa synpunkter har ju kommit fram tack vare bloggen och det är intressant att få ta del av och kunna bemöta er på det här sättet 

Väl mött på banan.